четвъртък, 30 март 2017 г.

СВИНСКИ КАРЕНЦА НА ТИГАН

Бързо,лесно и много вкусно...





Свинско каре - 500 гр.
Червено вино - 1/2 ч.ч 
Олио - 1/3 ч.ч 
Горчица - 1 с.л 
Гъбен бульон - 1 бр
Черен пипер 
Лук - 1 бр 
Зелен фасул 
Броколи 
Карфиол 
Сол
Масло

Първо правя марината.За целта в по-дълбока купа сипвам виното,олиото и горчицата.Разбърквам добре и добавям нарязания на полумесеци лук,бульона и черния пипер.
Режа месото на парчета с дебелина един пръст и леко ги начуквам, но внимавам да не станат много тънки.Слагам месото в маринатата, разбърквам и оставям да престои.Аз го мариновах 24 часа и стана невероятно,но ако нямате време ще са достатъчни и 2 ч.
Маринованото месо пека в леко намазнен и загрят тиган за по 3 мин.от всяка страна. Сервирах със задушени зеленчуци в масло. 



ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:

2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 


Няма коментари:

Публикуване на коментар