сряда, 1 март 2017 г.

СВИНСКО С БОБ И КИСЕЛО ЗЕЛЕ




Свинско месо - 500-600 гр.
Кисело зеле - 1 зелка
Лук - 1 бр.
Боб в доматен сос - 2 консерви
Олио
Червен пипер 
Чубрица 



Режа лука и зелето на дребно,месото на хапки,а чесъна на филийки.Слагам всичко в гювеча и разбърквам. Поръсвам с подправките,сипвам олио,вода - почти да покрие зелето,разбърквам и слагам в студената фурна.Първите 30 мин. пека на 150°,след това увеличавам градусите на 220°,така пека за около час.След това добавя боба и готвя още 15-20 минути.

ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ 
                                              ВЪВ FACEBOOK:

                     2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 

Няма коментари:

Публикуване на коментар