петък, 2 декември 2016 г.

КУСКУС СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ

Сладък картоф - 1/2 бр
Морков - 1 бр
Праз - 1/3 част
Карфиол - 1 ч.ч малки розички
Брашно - 2-3 с.л
Масло
Прясно мляко - 1ч.ч
Сирене

Режа зеленчуците на дребно. Готвя ги на пара - използвам кошница ;)Правя соса,като за целта в горещото масло слагам брашното,бъркам да стане каша и сипвам топлото мляко и отново бъркам до получаване на кремообразна консистенция. Когато кипне махам от котлона и рендосвам сирене.Сервирам соса със задушените зеленчуци.


ТАЗИ И ОЩЕ РЕЦЕПТИ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ И НА СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ FACEBOOK:
2bechef - готвя с удоволствие за любими хора 

Няма коментари:

Публикуване на коментар